Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Dit koopje online

Op zoek naar een leuk cadeau? Vergeet dan zeker niet op te kijken op de vergelijkingssite ditkoopjeonline.nl. Op deze vergelijkingssites vind je meer dan 6.000 verschillende artikelen. Je vindt hier kleding en accessoires. Op zoek naar kleding en gek op koopjes? Wellicht op zoek naar een leuk cadeau? Kijk dan zeker op deze vergelijkingssite. Je vindt hier ongetwijfeld het artikel waar je naar op zoek bent.

Zoeken naar een bepaald artikel met het keuzemenu

Wil je weten welke artikelen er op deze vergelijkingssite worden aangeboden? Kijk dan onder Maak uw keuze. Daar worden alle artikelen in alfabetische volgorde vermeld, van 2-delige sets tot warmers. Op zoek naar bijvoorbeeld een overhemd? Dankzij het zoekvenster heb je dit artikel snel gevonden. Klik onder Maak uw keuze op Overhemden. Direct verschijnt er een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van hemden in beeld. Je kunt dan op zoek gaan naar het overhemd dat het beste bij je wensen past.

Zoeken naar artikel met een bepaalde prijs, merk of kleur

Stel je bent inderdaad op zoek naar een overhemd. Wellicht ben je op zoek naar een overhemd van maximaal €50. Wellicht ben je op zoek naar een overhemd met een bepaalde kleur of van een bepaald merk. Zoeken naar een overhemd dat aan al je wensen voldoet is heel eenvoudig. Je kunt namelijk onder Alle kleuren, Alle merken en Alle prijzen de door jou gewenste kleur, het door jou gewenste merk en de door jou gewenste prijs selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig een blauw overhemd vinden van het merk Carisma, met een prijs van minder dan €50.

Zoeken naar een artikel met het zoekvenster

Snel zoeken naar een bepaald artikel? Direct weten of een bepaald artikel via deze vergelijkingssite besteld kan worden? Maak dan gebruik van het zoekvenster. Het zoekvenster is de snelste manier oom te zoeken naar een bepaald artikel. Vermeld bijvoorbeeld oorbel in het zoekvenster. Direct verschijnt er een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van oorbellen in beeld. Vermeld je in het zoekvenster een artikel dat niet besteld kan worden via deze vergelijkingssite? Dan wordt dit na het klikken op Zoeken duidelijk vermeld.

Bestellen van een van de meest bekeken artikelen

De 16 meest bekeken artikelen op deze vergelijkingssite worden duidelijk getoond. Het zijn populaire artikelen die waarschijnlijk ook vaak via deze vergelijkingssite worden besteld. Wellicht ben je zelf op zoek naar een van die artikelen. Zo ja, dan hoef je het artikel niet meer te zoeken met het keuzemenu of met gebruikmaking van het zoekvenster. Je hebt vrijwel direct het artikel gevonden waar je naar op zoek was.

Van gevonden artikel naar bestelling

Je hebt het door jou gewenste artikel gevonden met behulp van het keuzemenu, het zoekvenster of door te kijken op de pagina met meest bekeken artikelen. Nu wil je het artikel bestellen. Zelf op zoek gaan naar de webwinkel is gelukkig niet nodig. Wat moet je doen? Klik onder de omschrijving van het artikel op Bezoek Aanbieder. Je belandt dan op de website van de aanbieder. Die website is zijn webshop. Je kunt het artikel daar, mits op voorraad, direct bestellen.

Onze 9 meest bekeken artikelen

Sexy KouCla Hotpants with leo-seam Red

Sexy KouCla Hotpants...

 
Prijs: € 35.95

Sizes: 36, 38, 40, 42 - 80% Polyester - 18% Cotton - 2% Elastane

Bezoek Aanbieder
Trendy Leatherlook Jogpants Black

Trendy Leatherlook...

 
Prijs: € 32.95

75% Polyamide - 15% Elastane - 10% Polyurethane

Bezoek Aanbieder
Sexy Skinny Jeans Used Look elastic waistband Jeansblue

Sexy Skinny Jeans Used...

 
Prijs: € 43.95

75% cotton - 23% Polyester - 2% Elastane

Bezoek Aanbieder
4 Delige Lingerie Set Zwart

4 Delige Lingerie Set...

 
Prijs: € 50.95

Vier delige set. Kanten BH, jarretellegordel, Panty's en g-string.

Bezoek Aanbieder
Bodystocking met lange mouwen Zwart

Bodystocking met lange...

 
Prijs: € 31.95

Diepe V hals bodystocking met lange mouwen en open kruis.

Bezoek Aanbieder
Sexy KouCla Tanktop mit Sexy Babe Strassprint Yellow

Sexy KouCla Tanktop mit...

 
Prijs: € 18.95

Size: Onesize - 100% Cotton

Bezoek Aanbieder
Sexy KouCla Tanktop mit Sexy Babe Strassprint Black

Sexy KouCla Tanktop mit...

 
Prijs: € 18.95

Size: Onesize - 100% Cotton

Bezoek Aanbieder
Open Mini-Jurkje met Capuchon Neon-Roze

Open Mini Jurkje met...

 
Prijs: € 35.95

Mini-Jurkje met 3/4 mouwen, open buste en capuchon.

Bezoek Aanbieder
Trendy Koucla XL-V-Cut Jumper with rhinestones Red

Trendy Koucla XL V Cut...

 
Prijs: € 35.95

50 % Viscose - 30 % Polyester - 20 % Polyamide

Bezoek Aanbieder