Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Dit koopje online

Op zoek naar een leuk cadeau? Vergeet dan zeker niet op te kijken op de vergelijkingssite ditkoopjeonline.nl. Op deze vergelijkingssites vind je meer dan 6.000 verschillende artikelen. Je vindt hier kleding en accessoires. Op zoek naar kleding en gek op koopjes? Wellicht op zoek naar een leuk cadeau? Kijk dan zeker op deze vergelijkingssite. Je vindt hier ongetwijfeld het artikel waar je naar op zoek bent.

Zoeken naar een bepaald artikel met het keuzemenu

Wil je weten welke artikelen er op deze vergelijkingssite worden aangeboden? Kijk dan onder Maak uw keuze. Daar worden alle artikelen in alfabetische volgorde vermeld, van 2-delige sets tot warmers. Op zoek naar bijvoorbeeld een overhemd? Dankzij het zoekvenster heb je dit artikel snel gevonden. Klik onder Maak uw keuze op Overhemden. Direct verschijnt er een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van hemden in beeld. Je kunt dan op zoek gaan naar het overhemd dat het beste bij je wensen past.

Zoeken naar artikel met een bepaalde prijs, merk of kleur

Stel je bent inderdaad op zoek naar een overhemd. Wellicht ben je op zoek naar een overhemd van maximaal €50. Wellicht ben je op zoek naar een overhemd met een bepaalde kleur of van een bepaald merk. Zoeken naar een overhemd dat aan al je wensen voldoet is heel eenvoudig. Je kunt namelijk onder Alle kleuren, Alle merken en Alle prijzen de door jou gewenste kleur, het door jou gewenste merk en de door jou gewenste prijs selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig een blauw overhemd vinden van het merk Carisma, met een prijs van minder dan €50.

Zoeken naar een artikel met het zoekvenster

Snel zoeken naar een bepaald artikel? Direct weten of een bepaald artikel via deze vergelijkingssite besteld kan worden? Maak dan gebruik van het zoekvenster. Het zoekvenster is de snelste manier oom te zoeken naar een bepaald artikel. Vermeld bijvoorbeeld oorbel in het zoekvenster. Direct verschijnt er een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van oorbellen in beeld. Vermeld je in het zoekvenster een artikel dat niet besteld kan worden via deze vergelijkingssite? Dan wordt dit na het klikken op Zoeken duidelijk vermeld.

Bestellen van een van de meest bekeken artikelen

De 16 meest bekeken artikelen op deze vergelijkingssite worden duidelijk getoond. Het zijn populaire artikelen die waarschijnlijk ook vaak via deze vergelijkingssite worden besteld. Wellicht ben je zelf op zoek naar een van die artikelen. Zo ja, dan hoef je het artikel niet meer te zoeken met het keuzemenu of met gebruikmaking van het zoekvenster. Je hebt vrijwel direct het artikel gevonden waar je naar op zoek was.

Van gevonden artikel naar bestelling

Je hebt het door jou gewenste artikel gevonden met behulp van het keuzemenu, het zoekvenster of door te kijken op de pagina met meest bekeken artikelen. Nu wil je het artikel bestellen. Zelf op zoek gaan naar de webwinkel is gelukkig niet nodig. Wat moet je doen? Klik onder de omschrijving van het artikel op Bezoek Aanbieder. Je belandt dan op de website van de aanbieder. Die website is zijn webshop. Je kunt het artikel daar, mits op voorraad, direct bestellen.

Onze 9 meest bekeken artikelen

Sexy lederlook broek met veters beige

Sexy lederlook broek met...

 
Prijs: € 40.95

66% Cotton - 30% Polyester - 4% Elastane

Bezoek Aanbieder
Sexy lederlook broek met veter zwart

Sexy lederlook broek met...

 
Prijs: € 42.95

66% Cotton - 30% Polyester - 4% Elastane

Bezoek Aanbieder
Sexy triangel-bikini met veter witgeel

Sexy triangel bikini met...

 
Prijs: € 31.95

87 % Spandex - 13 % Polyester

Bezoek Aanbieder
Ciska button detail flared broek cremewit

Ciska button detail...

 
Prijs: € 40.95

EXCLUSIVE PREMIUM COLLECTION!Stunning wide flared trousersAvailable in different coloursFront button detail with elasticated waistbandApprox length:43(110cm)95% Polyester 5%...

Bezoek Aanbieder
Sexy halter-bikini zebrazwart

Sexy halter bikini...

 
Prijs: € 26.95

95 % Polyester/Cotton 5 % Spandex /

Bezoek Aanbieder
Sexy halter-bikini met slangen-print

Sexy halter bikini met...

 
Prijs: € 31.95

87 % Spandex - 13 % Polyester

Bezoek Aanbieder
Sexy hoge staande kraag body wetlook bordeaux

Sexy hoge staande kraag...

 
Prijs: € 32.95

95% Polyester - 5% Cotton

Bezoek Aanbieder
Juliet vleermuismouw crepe bodysuit marine blauw

Juliet vleermuismouw...

 
Prijs: € 38.95

EXCLUSIVE PREMIUM COLLECTION!Bang on trend versatile bodysuitAvailable in different coloursCrepe fabric with pop up button detailApprox length (middle top to bottom) - 24(61cm)...

Bezoek Aanbieder
Sexy feest uitgaans bodysuit met pailletten draden zwart

Sexy feest uitgaans...

 
Prijs: € 41.95

95% Polyester - 5% Cotton

Bezoek Aanbieder